Cofraje pentru oua

 Dudman va ofera cofraje pentru oua de toate dimensiunile si cu o gama variata de culori. Cofrajele comercializate de compania noastra sunt fabricate din carton reciclat si ofera o protectie foarte ridicata. Materia prima folosita in procesul de fabricatie  este preponderenta din fibrele de hartie moi cu scopul de a obtine un cofrag moale, astfel incat riscul spargeri este inlaturat. Pentru a va convinge de calitatea cofrajelor comercializate de compania noastra puteti sa ne solicitati sa va expediem monstre GRATUIT.     Depozitul nostru din Cluj-Napoca vine cu cele mai competitive preturi la ambalajele pentru oua de toate dimensiunile. Reteaua noastra distribuie cofrajele atat pe plan national cat si pentru export. Livrarile se fac in termen de 7 zile lucratoare, acest lucru fiind foarte apreciat de clientii nostri. Ambalajele pentru oua sunt produse din fibra de celuloza turnata, fiind produse in totalitate ecologice. O alta utilitate a cofrajelor din carton este izolarea fonica, datorita ondulatiilor ridicate a cartonului. Portofoliul nostru de produse include ambalaje din carton turan, de la cele destinate depozitarii si transportului marfurilor, cofraje si caserole pentru oua, pana la ambalaje cu rol promotional, Dudman raspunde aproape tuturor cerintelor actuale ale pietei. Suntem o companie foarte flexibila, orientata spre solutionarea problemelor clientilor nostri, pentru a veni cu cele mai bune solutii la preturi accesibile. Va asteptam sa ne vizitati! Intrati in sectiunea contact , trimiteti-ne un mesaj cu nevoile dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp un operator va reveni cu toate detaliile pentru dumneavoastra. 

Cofraje pentru oua – modelul UNIVERSAL 30 S

cofraje oua 

 Dimensiuni

Caracteristici tehnice
Model Cofraje Tip ou Dimensiuni (mm)
L H h α β
 UNIVERSAL 30 M, L 310 310 48 48 48

     Cofragul UNIVERSAL 30  este un cofrag de marime medie fiind recomandat pentru oua de dimensiunea S. Confectionat dintr-un material moale ofera o protectie ridicata in timpul depozitarii si transportului.     

Modelul UNIVERSAL 30 M

cofraje oua Dimensiuni

Caracteristici tehnice
Model Cofraje Tip ou Dimensiuni (mm)
L H h α β
 UNIVERSAL 30 M, L 310 310 50 48 48

Modelul UNIVERASL 30 M este un model de mijloc intre cele doua marimi ale cofrajelor UNIVERSAL 30, fiind folosit pentru oua de tipul M.    

UNIVERSAL 30 EXTRA

cofraje oua

Dimensiuni cofraje

 
Model Cofraje Tip ou Dimensiuni (mm)
L H h α β
 UNIVERSAL 30 L, XL 310 310 50 50 50

Cofragul UNIVERSAL 30 EXTRA  este un cofrag de dimensiune mare, fiind recomandat pentru oua din caterogia L si XL.  

 Caserole pentru oua – Modelul STANDARD 10 ( cofraje 10 oua)
cofrge 10 oua

caserole 10 oua

Caserolele STANDARD 10 sunt ambalajele cele mai utilizate in industria de retail. Ambalajul produsului dumenavostra este o investitie pe termen lung, iar designul acestuia reprezinta un proiect complex, de aceea echipa noastra va poate face legatura cu cei mai buni specialisti din domeaniu. Personalizarea produselor este o etapa importanta in branding-ul companiei dumenavoastra, fiind o necesitate pentru recunoastrea vizuala a calitatii si caracteristicile produselor dumneavoastra de catre consumatori.cofraje oua carton cofraje oua bucuresti cofraje oua pret producator cofraje oua carton Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe [email protected]